jom klik

jom klik

LIKE JOM PILIH SAJA

Wednesday, October 20, 2010

jalan2..ronda2

blakang bangunan ni bangunan lama.ni je yg baru...cat pon masih bru g...


bandar kat cs...da lain la...lama tol xg...





nek motor je pgi jejalan





berjalan-jalan hari minggu lalu...xtaw nk g mna ...
ada sorg mmber ajak g JB,,,
wah teros open je..
aq g umanya kol1o.00
grk pon kol10.3o



perjalanan dari pontian k jb,,lalu lak jalan short cut...
pas2 bole lak nak jalan k gelang patah,,
saja pusing2..terkeluar lak ke highway jb -kl..
hihi..
seb bek persimpangan didepan dekat je,,hahaha.
turun lak highway perling - pontian,huh,,lega..
mmg lega..


pas2 gerak lak k CS ..city square,,
pusing2..






pas pusing2 kat CS macam xda pa2 je,,so gerak pulak k angsana,,
wah lama tol xg...
kat sana la bnyak beli brg...haha
barang pa??
barang ( dvd ps2 - fifa 2011)

hahaha,,kat sana ada la gak tmpat men PS2
wah mahal lak 2...
1jam rm4...

dulu aq men 1jam rm2...

mana aci beb??
kalah lak 2..
da lama xpgg joy stick...
biasala 2










ni lah kisah minggu aq yg lepas,,berjalan2 nek motor,,
but best,,
syok...
masyuk...
ahahahaha..thank 2 my frend 2...

khusairi...balik ke rumah dalam kol3.45

2 comments:

Fida Faizal said...

salam . semoga setiap perjalanan mempertemukan semua yang baik2 :)

blog untuk renungan aq je said...

wasalam
insyaALLAH...
hidop ni perlu la mcm mengembara..
dgn landasan yg betol...
iaitu ikut perintah ALLAH n ikut sunnah nabi muhammad s.a.w,,
insyaALLAH sy akan usahakan ke arah 2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...