jom klik

jom klik

LIKE JOM PILIH SAJA

Saturday, June 25, 2011

" Bang , jom g jalan jalan "

click kat pictue ben ashaari ni
meh join2...jom2...

Sekadar segmen untuk kenal blogger blogger baru dan yang berminat jer .. ok ? Berminat ? Yang tak berminat , jangan bikin kecoh okeh ? Duk jauh jauh ...  :P ... Sapa sapa boleh join .. terbuka ...
  1. Letak banner BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : " Bang , jom g jalan jalan " dan linkkan ke entri ini (bagi yang tak camana nak buat , tengok contoh rakan rakan yang dah buat dan hantar )
 kata ben ashaari...

11 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam perkenalan dari saya :D

saya berkunjungan ke sini dan followed :)

NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

Shuk_ArChie said...

Saya datang berkunjung di sini :)
Klik Sini untuk melawat blog saya!

wan or sean said...

ok2 kawan2

Cik Misi said...

Salam gegar dari Segmen "Bang,jom g jalan jalan'
jom jengguk bLog CikMisi

imnabila said...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

Nor Fadila Rosli said...

salam perkenalan..penat buat blog walking tadi..basah ketiak ni..hehe.. jonm jadi rakan blogger? saya dah follow awak..:)

http://blogakufadila.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

saiazuan said...

jalan2 sini :D

list list movie yang mcm best bulan july depan
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

Muhamad Syafiq said...

bw sini..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

Fadzmie Mohamad said...

Singgah dari segmen BA. :)

# bang, jom pergi jalan-jalan #

haslinda said...

hallooo... jln2 sini dari blog abg ben :)

jom jln2 blog kte :)
http://cthaslinda.blogspot.com/

Ninie Dora said...

singgah sini :)

jemput singgah entry trbaru http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/kau-suka-madu-x.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...